opc_loader

harsen bikinilijn

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

 

Harsvullingen ( Tea Tree- Pommegranate- Chocolate ) bikinilijn harsen.

Wanneer u op zoek bent naar een prettig product voor het harsen van bijvoorbeeld uw benen, bikinilijn en de wenkbrauwen om thuis te gebruiken, dan zou u zich echt eens moeten gaan verdiepen in de producten van Clean and Easy! Deze lijn van schoonheids- en ontharingsproducten is gespecialiseerd in het ontharen en harsen van verschillende zones van uw lichaam en biedt u verschillende mogelijkheden om thuis er mee aan de slag te gaan.

Zo biedt Clean and Easy u allerlei harsvullingen die special zijn ontwikkeld voor de waxing spa. Deze speciale harsproducten hebben een verzorgende,verzachtende en weldadige werking. Een ieder van deze harssoorten heeft zijn eigen specifieke kenmerken, waardoor deze producten uitermate geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

Bij Clean and Easy beschikken we over harsvulling Tea Tree. Dit is een hars met een crème-achtige samenstelling en daardoor bijzonder zacht voor de huid. Deze hars werkt ontsmettend en genezend en heeft een sterk anti-septische werking. Deze Tea Tree hars is geschikt voor elk huidtype.

Verder hebben we bij Clean and Easy harsvulling Pommegranate. De granaatappel is rijk aan vitamine C en bevat vele malen meer antioxidanten dan bijvoorbeeld rode wijn of bijvoorbeeld groene thee. Deze Pommegranatehars is soepel van structuur en zeer gemakkelijk verwijderbaar. Deze hars is werkelijk een genot om mee te werken!

Tenslotte heeft Clean and Easy ook nog harsvulling Chocolate. Deze hars zier er uit als chocolade en ruikt ook nog eens heerlijk naar chocolade. De cacao bezit een grote reeks van unieke eigenschappen en mineralen, is rijk aan antioxidanten en een hoge concentratie zwavel. Deze hars is geschikt voor mensen met een overmatige talgsecretie en is anti-parisitair. De Chocolate hars is lekker stevig van structuur.

U kunt de Clean and Easy producten online bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk zodat u spoedig gebruik kunt maken van uw Clean and Easy producten.

 

Beoordelingen ()
harsen bikinilijn heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
harsen bikinilijn


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items