opc_loader

WELKOM IN ONZE WEBSHOP!

Hier vind je alles wat je nodig hebt om professioneel te kunnen ontharen. Toch NIET gevonden wat je zocht? zodra een product uitverkocht is kun je het niet meer vinden in de webshop. 

Zodra het er weer is, verschijnt het weer in onze webshop en kun je bestellen. Bel voor info betreffende een vervangend product 070-3018600 OF mail je liever? dan graag je vraag mailen naar info@h-vd-heijden-import.nl (we reageren doorgaans vrij snel op je mail). 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kleine bestelling? Ga naar onze website www.Haarloos.com - makkelijk voor als je tussendoor wat nodig hebt. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij wensen al onze klanten een prachtige zomer met schitterend weer en veel tijd om te relaxen! 

Beauty Beurs is op 15,16 en 17 september 2018 in Jaarbeurs te Utrecht - kom ons bezoeken! Hal 1, stand nr. 180 

Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

FAQ

 

 

Vaak gestelde vragen en antwoorden:

 

Waarom is waxen een effectieve en veilige manier van ontharen?

Antwoord: Clean & Easy waxen zijn samengesteld uit een mengsel van niet irriterende waxen die Bijenhoning en Harsen bevatten. Waxen verwijderd haar uit de wortel onder de huid, niet alleen maar oppervlakkig dus.  Om weer een nieuwe groei cyclus te kunnen volmaken heeft haartje ongeveer 6 weken nodig – dit in tegenstelling tot scheren waarbij de haartjes terug groeien binnen een paar dagen.

 

Wat zijn de voordelen van waxen?

Antwoord: iedere keer dat er een haartje wordt verwijderd door middel van hars/wax moet er een nieuwe dermal papilla worden gevormd (onderkant van haarzakje)  dit zorgt ervoor dat het veel langer duurt voordat de haartjes terug groeien bovendien komen de nieuwe haartjes terug zachter en fijner van structuur. 

Als warme hars/wax wordt aangebracht op de huid zullen de poriën verwijden waardoor ontharen gemakkelijk en bijna pijnloos gaat. Gevoeligheid neemt af naarmate je vaker laat ontharen.

 

Kan harsen/waxen bultjes veroorzaken, ingegroeide haartjes of irritatie?

Antwoord: als er wordt onthaart met een slechte techniek/methode van ontharen dan breken er haartjes af waardoor er irritatie en of ingegroeide haartjes ontstaan.  Clean & Easy bied een volledige lijn professionele producten aan om de huid voor de pré onthaar behandeling en om te koelen/voeden als nabehandeling waardoor ongemakken  worden voorkomen.

Probeer onze pot wax systeem met de Sensitive skin formule of ons roller systeem met Tea Tree Crème.

De Sensitive pot wax bevat Kamille en Azuleen om de huid te kalmeren en om roodheid en irritatie te voorkomen terwijl Tea Tree Crème bekend staat om zijn helende eigenschappen.

 

Wat zijn de voordelen van het Clean&Easy Roll-on systeem?

Antwoord: Als je ons gepatenteerde Roll-on systeem gebruikt zal je veel tijd en geld uitsparen.

Aanbrengen van de hars is sneller, schoner en meer effectief. De roller laat een vooraf gemeten hoeveelheid hars op de huid achter keer op keer, je hoeft dus niet met een spatel telkens de hars uit een pot halen en dan hebben we het nog niets een over de knoeifactor gehad. Roll-on ontharen zal je tijd sparen met schoonmaken na afloop van een behandeling dus kun je meer klanten inboeken in je drukke agenda.

Met ons Roll-on systeem ontharen is ook hygiënischer omdat de hars niet wordt blootgesteld aan stofdeeltjes in de lucht, haar en bacterie.

Onderzoeken hebben uitgewezen dat er geen gevaar is voor kruis-besmetting met roller kopjes plus het is ontharen op deze manier, indien men de voorschriften naleeft, zeer veilig en hygiënisch.

 

Is het economisch om met het Roll-on systeem te werken?

Antwoord: Er gaat geen tijd verloren met schoonmaken na afloop van een behandeling.  Een behandeling neemt ongeveer de helft van de tijd die je anders nodig zou hebben indien je met een pot wax systeem zou ontharen.  Met zoveel uitgespaarde tijd kun je gemakkelijk meer klanten inplannen.

 

Waarom blijft de hars niet goed op de strip plakken?

Antwoord: om zeker te zijn dat de hars goed blijft plakken op de strip gedurende de behandeling gebruik Lavendel Talk Poeder bij de voorbereiding, hiermee wordt overmatige oliën en vocht op de huid geabsorbeerd. De Lavendel Poeder kalmeert tevens de zintuigen en voorkomt roodheid van de huid – gebruik voor iedere onthaar/epileer behandeling. Lavendel Poeder is niet te verwarren met Baby poeder die toevoegingen van oliën hebben waardoor ze niet geschikt zijn voor ontharen met hars of wax.

Wees er zeker van dat de hars goed doorgewarmd is – als het niet warm genoeg is zal het niet goed blijven plakken aan de strip.  Tot slot, zorg ervoor dat de hars aangebracht wordt in een dunne laag, je hoeft niet meerdere keren over hetzelfde gebied te rollen.

 

Waarom komen de haartjes niet los?

Antwoord: er zijn een aantal redenen mogelijk:

  • De haartjes zijn niet lang genoeg. Haartjes moeten tenminste ½ cm lang zijn voor het verwijderen ervan
  • De strip is te langzaam weggetrokken in de verkeerde richting. Breng de hars op in de richting van de haargroei, leg strip erop en wrijf 3-4 keer in dezelfde richting. Trek de huid strak en trek de strip tegen de groeirichting in van huid af.
  • Huid was niet goed voorbereid. Het is van essentieel belang om de huid voor te bereiden voor het ontharen. Eerst Clean&Easy Cleanse gebruiken om olieresten, make-up of transpiratie te verwijderen van de huidoppervlakte. Daarna Lavendel talk poeder op schoongemaakt gebied uitsmeren – de poeder zal nog alle vocht en of olie wat is achtergebleven op de huid absorberen. Op deze manier zal de hars beter hechten aan de haartjes.
  • Te veel hars was aangebracht. Dit is een probleem wat voorkomt als men knijpt in de harsvulling of wanneer de roller te vaak over dezelfde plek is aangebracht. Eén dunne laag hars is slechts nodig om effectief haar te kunnen verwijderen.

 

Wat kan ik doen om het ontharen minder ‘pijnlijk’ te laten verlopen?

 

Nadat je de strip hebt verwijderd in één snelle beweging –strip dichtbij huid houden dus parallel lostrekken druk uitoefenen op de onthaarde huid met je vingers.  Die tegendruk zorgt meteen voor enige verlichting. Koude kompressen aanleggen helpt ook.

Waarom loopt de hars niet goed uit de roller?

Dit is een probleem als het hars te koud is. Als het niet goed is door verwarmd dan kan het plakkerig en draderig worden als het gerold moet worden. Om zeker te zijn dat de applicatie glad zal verlopen zorg ervoor dat de harsvulling de gewenste opwarm tijd heeft bereikt. De hars is klaar voor gebruik als er bubbels gemakkelijk naar de oppervlakte stijgen wanneer men een harsvulling ondersteboven houdt. Zorg ook ervoor dat er geen koude lucht blaast op je werkgebied of in de kamer waar je in werkt. Dat kan de hars ‘performance’ beïnvloeden.

Wij willen dat je met plezier en vertrouwen onthaart. Daarom gaan we door met tips en trucs en nieuwtjes voor de schoonheidsspecialiste die haar vaak serieus neemt.  Wij nemen jullie ook serieus en hopen eventuele vragen  en of opmerkingen te mogen ontvangen op: pat@h-vd-heijden-import.nl

‘Like’ ons  op Facebook – zodat je op de hoogte kunt blijven van alle nieuws op gebied van ontharen. https://www.facebook.com/hvdhimport

Op onze website kun je alle producten vinden van Clean&Easy en Gigi

https://www.clean-and-easy.com

Kun je iets niet vinden? Heb je een vraag over je bestelling? Bel dan tijdens kantooruren 070-3018600

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring H. van der Heijden Import B.V.

Als jij iets bestelt, hebben we je gegevens nodig om ervoor zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je op www.clean-and-easy.com. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.

Deze privacyverklaring  is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

H. van der Heijden import B.V.

Westvlietweg 55

2491 ED Den Haag.

Wanneer is de privacyverklaring van toepassing?

De privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens welke H. van der Heijden Import B.V. verwerkt en van iedereen die weleens contact heeft (gehad), zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Onder H. van der Heijden Import B.V. is mede begrepen de onderstaande websites en applicaties:

www.haarloos.com

www.clean-and-easy.com


 

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk aan jouw naam, telefoonnummer, geslacht, geboortedatum, adres of e-mailadres. Maar ook bestelgeschiedenis en bankrekeningnummer.


 

Welke persoonsgegevens delen wij met derden, waarvoor gebruiken wij die en hoelang worden deze bewaard?

Welke persoonsgegevens verwerken derden voor ons:

  • Voor- en achternaam
  • adres
  • bankrekeningnummer
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Wij maken gebruik van een derde partij voor:

- Het uitleveren van de goederen;

- Beheer van de webshop;

Bewaartermijnen:

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te leveren.

Alle gegevens worden in de financiële administratie bewaard voor een periode van maximaal 7 jaar na het laatste contact.

Nieuwsbrieven, mailingen en uitnodigingen; maximaal 1 jaar na laatste contact.

Binnen de EU?

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Hoe worden jouw persoonsgegevens beveiligd?

H. van der Heijden import B.V. neemt veel maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang. Dit doen we zowel op organisatorisch als technisch gebied. Wij hebben een groep specialisten in huis die dagelijks werken aan het beveiligen van onze systemen en het zoeken naar kwetsbaarheden.

Mocht je het gevoel hebben dat dit niet (goed) gebeurt, laat het ons dan weten via info@h-vd-heijden-import.nl

Hoe gaan wij om met bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens (van kinderen) die wij verwerken?
H. van der Heijden import B.V. verwerkt persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar.

Onze website en/of services hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of verzorger. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders/verzorgers dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@h-vd-heijden-import.nl dan verwijderen wij deze informatie.

Wat doen wij met cookies, of vergelijkbare technieken?
H van der Heijden import B.V. gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Hoe gaan wij om met Social media?

H. van der Heijden import B.V. krijgt geen toegang tot jouw social media account. Wij raden je aan om het privacy beleid van de social media partijen waar jij een account hebt, goed door te nemen zodat je weet hoe je gegevens worden gebruikt en hoe jij je instellingen kunt aanpassen. Wij hanteren gebruiksregels voor social media.

Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?

Recht op informatie:

Jij hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan uitoefenen. In deze privacyverklaring hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Recht op inzage:

Jij hebt het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. Je kunt dat aanvragen via info@h-vd-heijden-import.nl Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op correctie:

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn.

Recht om bezwaar te maken:

Jij hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens als jij het niet eens bent met de manier waarop we jouw persoonsgegevens verwerken. Zo kun je ons vragen om jouw persoonsgegevens niet langer te gebruiken.

Recht om vergeten te worden/verzoek om account te verwijderen:

Jij hebt het recht om ons te verzoeken om alle persoonsgegevens die wij van jou hebben te verwijderen. Wanneer jij een verzoek indient om jouw persoonsgegevens te verwijderen, zullen wij deze die tot jou herleidbaar zijn behalve de persoonsgegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Wij bieden jou de mogelijkheid om een verzoek in te dienen via info@h-vd-heijden-import.nl

Recht om een klacht in te dienen:

Jij hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Wanneer jij een klacht hebt, dan lossen wij dat het liefst zelf met je op. Stuur hiervoor een mail aan; info@h-vd-heijden-import.nl

Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het

recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende

autoriteit op het gebied van privacybescherming.
 

Vragen?

Als u naar aanleiding van onze privacyverklaring nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Menu