opc_loader

we zijn telefonisch soms moeilijk te bereiken

we bellen u altijd zsm terug 

u kunt anders ons ook een mail sturen 

http://info@h-vd-heijden.nlVaak gestelde vragen en antwoorden:

Wat is de meest aanbevolen manier om te harsen?  Hieronder leest u stap voor stap hoe succesvol te ontharen, 

stap 1: reinig de huid met Cleanse (art.nr. 43603) - dit verwijderd alle vet en make up resten (tip: bij stugge haartjes nog wat Pre-epilation olie (art.nr.47322) na het schoonmaken

inmasseren met warme handen, de stugge haartjes gaan overeind staan waardoor ze beter 'pakkans' hebben - Pre-epilation oil verweekt tevens de huid waardoor de haartjes

gemakkelijker loslaten. Dep goed schoon met tissues voordat men lavendelpoeder opbrengt). 

stap 2: lavendel poeder (art.nr. 47205) ruim op de te harsen gebied uitsmeren, de huid wordt beschermd terwijl de haartjes overeind gaan staan. 

stap 3: rol -  in de groeirichting van de haartjes - de roller over het stukje huid dat je wilt harsen. Een dunne laag erop aanbrengen - daarna meteen een strip erop drukken en wrijven,

nu tegen de groeirichting van de haartjes in één keer de strip lostrekken terwijl je de huid eronder strak trekt. Direct met hand of vingers druk uitoefenen op de plek waar je net hebt

geharst. Die tegendruk voelt prettig aan en zorgt voor minder roodheid. Blijven er restjes hars aan de huid plakken? Verwijder de restjes met Remove (art.nr.43605) 

stap 4:  koelen: de huid insmeren met Soothe Aloe Vera Gel (art.nr. 43604) - door de toevoeging van Aloe Vera wordt de huid nog beter gevoed. Tevens prima middel als men

zonnenbrand heeft opgelopen.
Azuleen Skin Calming oil werkt (oftewel dringt beter door de huid vanwege de toevoeging van essentiele olieen - tip: geef een klein beetje mee na een behandeling (in een klein flesje -

thuis kunnen de klanten nog hun huid verzorgen). 

stap 5: huid voeden - Restore creme inmasseren (art.nr. 43612) - voedt, verzorgt en houd de huid soepel. 

Neem je bovenstaande stappen in acht dan zul je een geweldig en mooi glad resultaat bereiken. 

Waarom is waxen een effectieve en veilige manier van ontharen?

Antwoord: Clean & Easy waxen zijn samengesteld uit een mengsel van niet irriterende waxen die Bijenhoning en Harsen bevatten. Waxen verwijderd haar uit de wortel onder de huid, niet alleen maar oppervlakkig dus.  Om weer een nieuwe groei cyclus te kunnen volmaken heeft haartje ongeveer 6 weken nodig – dit in tegenstelling tot scheren waarbij de haartjes terug groeien binnen een paar dagen.

Wat zijn de voordelen van waxen?

Antwoord: iedere keer dat er een haartje wordt verwijderd door middel van hars/wax moet er een nieuwe dermal papilla worden gevormd (onderkant van haarzakje)  dit zorgt ervoor dat het veel langer duurt voordat de haartjes terug groeien bovendien komen de nieuwe haartjes terug zachter en fijner van structuur. 

Als warme hars/wax wordt aangebracht op de huid zullen de poriën verwijden waardoor ontharen gemakkelijk en bijna pijnloos gaat. Gevoeligheid neemt af naarmate je vaker laat ontharen.

Kan harsen/waxen bultjes veroorzaken, ingegroeide haartjes of irritatie?

Antwoord: als er wordt onthaart met een slechte techniek/methode van ontharen dan breken er haartjes af waardoor er irritatie en of ingegroeide haartjes ontstaan.  Clean & Easy bied een volledige lijn professionele producten aan om de huid voor de pré onthaar behandeling en om te koelen/voeden als nabehandeling waardoor ongemakken  worden voorkomen.

Probeer onze pot wax systeem met de Sensitive skin formule of ons roller systeem met Tea Tree Crème.

De Sensitive pot wax bevat Kamille en Azuleen om de huid te kalmeren en om roodheid en irritatie te voorkomen terwijl Tea Tree Crème bekend staat om zijn helende eigenschappen.

Wat zijn de voordelen van het Clean&Easy Roll-on systeem?

Antwoord: Als je ons gepatenteerde Roll-on systeem gebruikt zal je veel tijd en geld uitsparen.

Aanbrengen van de hars is sneller, schoner en meer effectief. De roller laat een vooraf gemeten hoeveelheid hars op de huid achter keer op keer, je hoeft dus niet met een spatel telkens de hars uit een pot halen en dan hebben we het nog niets een over de knoeifactor gehad. Roll-on ontharen zal je tijd sparen met schoonmaken na afloop van een behandeling dus kun je meer klanten inboeken in je drukke agenda.

Met ons Roll-on systeem ontharen is ook hygiënischer omdat de hars niet wordt blootgesteld aan stofdeeltjes in de lucht, haar en bacterie.

Onderzoeken hebben uitgewezen dat er geen gevaar is voor kruis-besmetting met roller kopjes plus is het ontharen op deze manier, indien men de voorschriften naleeft, zeer veilig en hygiënisch.

Is het economisch om met het Roll-on systeem te werken?

Antwoord: Er gaat geen tijd verloren met schoonmaken na afloop van een behandeling.  Een behandeling neemt ongeveer de helft van de tijd die je anders nodig zou hebben indien je met een pot wax systeem zou ontharen.  Met zoveel uitgespaarde tijd kun je gemakkelijk meer klanten inplannen.

Waarom blijft de hars niet goed op de strip plakken?

Antwoord: om zeker te zijn dat de hars goed blijft plakken op de strip gedurende de behandeling gebruik Lavendel Talk Poeder bij de voorbereiding, hiermee wordt overmatige oliën en vocht op de huid geabsorbeerd. De Lavendel Poeder kalmeert tevens de zintuigen en voorkomt roodheid van de huid – gebruik voor iedere onthaar/epileer behandeling. Lavendel Poeder is niet te verwarren met Baby poeder die toevoegingen van oliën hebben waardoor ze niet geschikt zijn voor ontharen met hars of wax.

Wees er zeker van dat de hars goed doorgewarmd is – als het niet warm genoeg is zal het niet goed blijven plakken aan de strip.  Tot slot, zorg ervoor dat de hars aangebracht wordt in een dunne laag, je hoeft niet meerdere keren over hetzelfde gebied te rollen.

Waarom komen de haartjes niet los?

Antwoord: er zijn een aantal redenen mogelijk:

  • De haartjes zijn niet lang genoeg. Haartjes moeten tenminste ½ cm lang zijn voor het verwijderen ervan
  • De strip is te langzaam weggetrokken in de verkeerde richting. Breng de hars op in de richting van de haargroei, leg strip erop en wrijf 3-4 keer in dezelfde richting. Trek de huid strak en trek de strip tegen de groeirichting in van huid af.
  • Huid was niet goed voorbereid. Het is van essentieel belang om de huid voor te bereiden voor het ontharen. Eerst Clean&Easy Cleanse gebruiken om olieresten, make-up of transpiratie te verwijderen van de huidoppervlakte. Daarna Lavendel talk poeder op schoongemaakt gebied uitsmeren – de poeder zal nog alle vocht en of olie wat is achtergebleven op de huid absorberen. Op deze manier zal de hars beter hechten aan de haartjes.
  • Te veel hars was aangebracht. Dit is een probleem wat voorkomt als men knijpt in de harsvulling of wanneer de roller te vaak over dezelfde plek is aangebracht. Eén dunne laag hars is slechts nodig om effectief haar te kunnen verwijderen.

Wat kan ik doen om het ontharen minder ‘pijnlijk’ te laten verlopen?

Nadat je de strip hebt verwijderd in één snelle beweging –strip dichtbij huid houden dus parallel lostrekken druk uitoefenen op de onthaarde huid met je vingers.  Die tegendruk zorgt meteen voor enige verlichting. Koude kompressen aanleggen helpt ook.

Waarom loopt de hars niet goed uit de roller?

Dit is een probleem als de hars te koud is. Als het niet goed is door verwarmd dan kan het plakkerig en draderig worden als het gerold moet worden. Om zeker te zijn dat de applicatie glad zal verlopen zorg ervoor dat de harsvulling de gewenste opwarm tijd heeft bereikt. De hars is klaar voor gebruik als er bubbels gemakkelijk naar de oppervlakte stijgen wanneer men een harsvulling ondersteboven houdt. Zorg ook ervoor dat er geen koude lucht blaast op je werkgebied of in de kamer waar je in werkt. Dat kan de hars ‘performance’ beïnvloeden.

Wij willen dat je met plezier en vertrouwen onthaart. Daarom gaan we door met tips en trucs en nieuwtjes voor de schoonheidsspecialiste die haar vaak serieus neemt.  Wij nemen jullie ook serieus en hopen eventuele vragen  en of opmerkingen te mogen ontvangen op: info@h-vd-heijden-import.nl

‘Like’ ons  op Facebook – zodat je op de hoogte kunt blijven van alle nieuws op gebied van ontharen. https://www.facebook.com/hvdhimport

Op onze website kun je alle producten vinden van Clean&Easy en Gigi 

https://www.clean-and-easy.com

Kun je iets niet vinden? Heb je een vraag over je bestelling? Bel dan tijdens kantooruren 070-3018600