opc_loader

   email: info@hvdh-import.nl

Beurzen waar wij staan in 2020    HELAAS GAAN DEZE NIET DOOR IVM HET CORONAVIRUS

Bestuurslid van Beauty Trade Professionals: “We betreuren het oprecht dat de twee beurzen dit jaar niet zullen plaatsvinden - hoewel de beslissing juist is gezien de impact van het coronavirus. Nadat Beauty Trade Special in het voorjaar geen doorgang kon vinden, hadden we hoge verwachtingen om dit in het najaar goed te maken. Daarom besloten we met een zwaar hart om de volgende beauty vakbeurs niet voor april volgend jaar te houden. Het beproefde concept van het combineren van een vakbeurs met demonstraties, workshops, lezingen en veel beleving is vooralsnog helaas niet te realiseren. Daarom kijkt Beauty Trade Professionals er nu al naar uit om elkaar, professionals, exposanten, bezoekers en vakpers, weer te zien in 2021. We zullen ons best doen om van de vakbeurs volgend jaar een feest te maken voor de hele branche.”

Beurzen waar wij staan in 2021

APRIL :       Beauty Trade Special        10-11-12 April 2021 

H van der Heijden Import b.v. distribueert sinds de jaren 90 schoonheids- en ontharingsproducten voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, drogisterij en parfumeriebranche. Ons bedrijf kent een optimale dienstverlening, heeft korte communicatielijnen, een snelle levering van haar producten en niet onbelangrijk….. een uitgebreide ondersteuning naar haar klanten, zowel met producten als met kennis.


Clean + Easy® heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd op het gebied van waxen en ontharen met het rolsysteem.

H. van der Heijden Import BV – CLEAN+EASY
Westvlietweg 55, 2491 ED Den Haag

BEURSAANBIEDING:

Tijdens deze dagen, op de beurs zelfgeldt een korting van 10% op het gehele assortiment van de Clean and Easy en Gigi producten , 

Bij aankoop van de Waxing Spa (item 40203E, 40203 of 40209) krijgt u bij inlevering van een oude Waxing Spa 6 refills  € 50,= excl. btw retour.

Bij aankoop van de Waxing Spa (item 40203E, 40203 of 40209) krijgt u bij inlevering van een oude Petite Waxing Spa 4 refills € 20,= excl. btw retour.

Dan geldt bij aanschaf van de Waxing Spa: of de 10% beurskorting of de € 50,= inruil korting!