opc_loader

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Bent u het ook zat om telkens opnieuw uw benen te scheren? Kies dan voor de mogelijkheid om te harsen. Met harsen kiest u voor een ontharingsmethode dat langdurig resultaat biedt. Bij Clean-and-easy.com kunt u diverse harsproducten online bestellen voor het ontharen van de bikinilijn, rug, de benen, wenkbrauwen en andere lichaamsdelen. Haarloos.com verkoopt alleen producten van de hoogste kwaliteit, denk hierbij aan topmerken zoals Gigi Wax
en Clean and Easy die professioneel in diverse beautycentra en schoonheidssalons in Nederland en België worden gebruikt.


Wanneer u uw lichaam wilt gaan ontharen, middels waxen en harsen, dan zijn de producten van Clean and Easy voor u de ideale oplossing! H van der Heijden Import BV is distributeur/importeur van het merk Clean and Easy de marktleider in ontharings- en schoonheidsproducten en heeft een groot aantal producten voor u in het assortiment. Als leverancier voor diverse schoonheidssalons in Europa, heeft Clean and Easy vele wax- en harsproducten. Denk dan aan harsapparaten, harsrollers, harsstrips, ontharinsgrème, die u in diverse pakketten en verschillende samenstellingen kunt bestellen.

Voor harsapparaten zijn ook de harsvullingen in verschillende formaten te bestellen, zodat u nooit zonder hoeft te zitten. Het is bij Clean and Easy ook mogelijk om producten voor het klassieke spatel systeem, de harspot Waxer genaamd, te bestellen. Er zijn hierbij diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een aantal starterspakketten in allerlei prijsklassen en datzelfde geldt voor de potten met hars. Naast de producten voor de Waxing Spa en de producten voor het spatelsysteem, kunt u tevens allerhande verzorgingsproducten van Clean and Easy aanschaffen ter behandeling vóór het ontharen en voor de nabehandeling nadat u uw lichaam onthaard heeft waaronder paraffine. Een van de voordelen van de Clean and Easy producten is dat ze ook gemakkelijk thuis te gebruiken te zijn om te ontharen. Als particulier kunt u ook hars kopen! Met Clean and easy kunt u: Benen ontharen bikinilijn ontharen, wenkbrauwen ontharen bovenlip ontharen rug ontharen. Gedurende het hele jaar is het mogelijk om eens een workshop te volgen van en met gebruik van de Clean and Easy producten bijvoorbeeld voor de Brazilian wax. Ook vindt u ons regelmatig terug op diverse beurzen verspreid door het hele land.