opc_loader

Vacature open voor: 

Sales-marketing verkoopmedewerker m/v in de Beautybranche  16-24 uur of zzp-er

Wij  zoeken een collega met een positieve verkoopgerichte instelling die enthousiast/prettig en communicatief vaardig is en bij voorkeur bekend is met ons mooie merk Clean and Easy en in bezit van rijbewijs.

Voor verdere informatie over deze vacature kunt u een mail zenden naar :   willy@hvdh-import.nl  of naar info@hvdh-import.nl  , daarna wordt u de volledige inhoud van deze vacature toegemaild.

Workshops en cursussen harsen, brazilian wax met Clean and easy

Het hele jaar door worden er door H van der Heijden Import Roll-on workshops gehouden. Tijdens deze cursus wordt er o.a. het harsen van de wenkbrauwen en bovenlip behandeld met het "roll-on system". Tevens zijn er nog handige tips voor het harsen van de benen, oksels en natuurlijk het harsen van de bikinilijn.
Voor bestaande klanten een echte opfriscursus en voor specialisten die met een ander systeem werken een leerzame kennismaking met het harsrolsysteem. Want werken met “Clean + Easy” is veilig, snel, hygiënisch en gemakkelijk. de kosten voor deze cursus zijn € 99,- incl.btw
=============================================================================================================
BRAZILIAN WAXING WORKSHOP

Nieuw - UNIEK IN NEDERLAND!

Onze Brazilian Waxing Workshops worden gegeven door een gedreven professional personal waxers door heel Nederland.  

Zij zal op een nader af te spreken dag (meestal of een maandag of dinsdag) naar je salon afreizen of je kunt bij haar op locatie een workshop houden.  De hele dag brengen jullie samen door en word je professioneel begeleid zodat je zelfstandig Brazilian Wax behandelingen kunt geven. 

Vaak kun je ook een Workshop voor Heren Brazilian waxing volgen - voorwaarden bespreek je met je instructrice. 

Dagindeling: 

Instructrice arriveert op afgesproken tijd. 

Ze overhandigt je een mapje vol informatie en handout - theorie wordt gezamenlijk doorgenomen. Vragen staat uiteraard vrij!  Zet alvast je wax warmer aan...dan is het op de juiste temperatuur als je na de lunch gaat beginnen aan het praktische gedeelte. 

Doorgaans wordt er samen geluncht - direct daarna begint het praktische gedeelte - de eerste model mag zich aandienen - ongeveer na anderhalve uur wordt de volgende model verwacht (tijden na overleg met instructrice). Na afloop van deze dag zul je een Bewijs van Deelname ontvangen. 

Na deze dag zul je zelfstandig aan de slag kunnen in je eigen salon. Je zult versteld staan van hoe snel je omzet zal groeien zodra Brazilian waxing als extra optie in je salon hebt.  

Kosten: de Brazilian Waxing Workshop kost € 399,- incl.btw bij de instructrice op locatie (incl. Brazilian Starterkit € 499,- incl.btw) 

Komt de instructrice naar jou toe dan komt er een toeslag van € 50,- bij. (incl.kilometers gereden en reistijd v instructrice) 

Heb je na het lezen ervan nog vragen?  

stuur mail: info@hvdh-import.nl

of bel 070-3018600 

http://www.clean-and-easy.com kijk onder 'over ons' en check workshops.