opc_loader

we zijn telefonisch soms moeilijk te bereiken

we bellen u altijd zsm terug 

u kunt anders ons ook een mail sturen 

brazilian wax bestellen

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Brazilian wax bestellen

Brazilian wax wordt populairder als behandeling om uw bepaalde lichaamsdelen te ontharen. Dit gebeurd door het insmeren met hars en daarna te verwijderen met harsstrips. Brazilian wax wordt ook toegepast om de bikinilijn te harsen, waardoor de haren minder snel teruggroeien. 

Clean and Easy is een hars groothandel. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak beschikken wij over een ruime kennis aan ervaring en weten wij als geen ander welke waxproducten u kunt gebruiken om de beste resultaten te leveren. In onze wax shop kunt u diverse harsproducten kopen of online bestellen. Wij leveren onze producten niet alleen aan bedrijven zoals beautysalons maar ook als partikulier kunt u bij ons braziliaanse hars bestellen. 

Wij organiseren ook meerdere malen per jaar een brazilian wax workshop, dit doen wij door heel Nederland en ook in uw regio. Hier leert u hoe u kunt harsen met brazilian wax en kunt u ook genieten van een mooie korting op onze waxproducten. Wenst u advies of meer informatie over onze brazilian wax producten, bel dan 070 301 86 00. Wij helpen u graag. 

Beoordelingen ()
brazilian wax bestellen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
brazilian wax bestellen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items