opc_loader

we zijn telefonisch soms moeilijk te bereiken

we bellen u altijd zsm terug 

u kunt anders ons ook een mail sturen 

Ontharen

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Ontharen en waxen met harsproducten van Clean and Easy

Indien u op zoek bent naar een comfortabel product voor het ontharen en waxen van bijvoorbeeld uw benen, bikinilijn en de wenkbrauwen om zelf thuis te gebruiken, dan zou u zich echt eens moeten gaan verdiepen in de producten van Clean and Easy! Deze lijn van schoonheids- en ontharingsproducten is gespecialiseerd in het ontharen en waxen van verschillende delen van uw lichaam en is gemakkelijk in het gebruik, zodat u er eenvoudig thuis mee aan de slag kunt.

Clean and Easy heeft een complete lijn professionele paraffinewaxen. Deze paraffinewaxen bestaan uit zorgvuldig samengestelde melanges en zijn verrijkt met essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten.

Bij Clean and Easy beschikken we over diverse soorten wax. Zo is er bijvoorbeeld de Detoxify. Deze wax verwijdert onzuiverheden en is er in de varianten Perzik, Jeneverbes, Venkel en Vitamine E.

Dan hebben we bij Clean and Easy Paraffine wax Heal. Deze wax is er in de heerlijke geuren Rozemarijn en Wintermint. de Heal werkt ontstekingsremmend en is ook geschikt voor de huid die kampt met problemen of de huid die (zeer) droog is.

Verder in het paraffine wax assortiment hebben we nog de Hemp. Deze wax bevat, net als alle andere producten van Clean and Easy, natuurlijke ingrediënten zoals Cannabis Sativa olie en sojaboonolie.

De Calm wax is geschikt voor de huid die wel wat kalmerends gebruiken kan. Deze wax bevat namelijk onder andere Lavendel en Ylang- Ylang.

Verder is er in het waxassortiment nog te verkrijgen de Pumpkin Spice. Deze wax bevat pompoenextracten, saffloerolie en sojaboonolie. Dan is er nog de Energize. Deze bevat onder andere Citrus en Aloë, wat een heerlijke geur afgeeft en de huidirritatie vermindert.

En als laatste kunnen we u nog de Herbal Mud. In deze wax zijn Dode Zee extracten verwerkt en bevindt zich een aromatische kruidenmix.

U kunt de Clean and Easy producten online bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk zodat u spoedig gebruik kunt maken van uw Clean and Easy producten.

 

Kijk hier voor een overzicht van onze ontharingsproducten!

 

Beoordelingen ()
Ontharen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items