opc_loader

Ontharingscrème

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Onharen met de ontharingscrème van Clean and Easy

Wilt u graag aan de slag met een ontharingsproduct dat aangenaam, veilig en prettig voelt op uw lijf en huid? Wilt u dat dit product geschikt is voor het ontharen van bijvoorbeeld uw bovenlip, uw benen of uw bikinilijn? Moet dit product simpel in het gebruik zijn zodat u er thuis ook met groot gemak mee aan de slag kunt? Dan zou u zich echt eens moeten gaan verdiepen in de ontharingsproducten van Clean and Easy! Deze fijne schoonheids- en ontharingsproductenlijn is gespecialiseerd in het ontharen van diverse zones van uw lichaam en heeft het grote voordeel dat het met gemak ook thuis te gebruiken is.

Het ontharen van de huid kan op meerdere manieren gebeuren. De meest bekende vormen van ontharen zijn scheren, waxen, ( elektrisch ) epileren en harsen. Maar u kunt natuurlijk ook uw ongewenste beharing met een ontharingscrème aanpakken.

Een ontharingscrème is een chemisch ontharingsmiddel. Dit middel maakt gebruik van een actief bestanddeel, dat de haarschacht oplost. De haartjes zullen dan gemiddeld in een minuut of 3 à 4 oplossen. Wanneer u een gevoelige huid heeft, reken dan op een minuut of 5. Na de inwerktijd verwijdert u de crème met de speciaal daarvoor meegeleverde spatel. Goed afspoelen en dan zal u langdurig een glad resultaat ervaren.

Een ontharingscrème van Clean and Easy heeft het voordeel dat het door een ieder te gebruiken is, doordat het een relatief simpel ontharingsproduct is.

Bij Clean and Easy zijn er diverse ontharingsproducten te verkrijgen, waaronder dus de bovengenoemde ontharingscrème, die speciaal zijn ontwikkeld voor de tere gebieden van het lichaam en voor het ontharen daarvan.

Clean and Easy producten zijn zeer gemakkelijk online te bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. U zult na uw bestelling spoedig gebruik kunnen maken van uw Clean and Easy producten.

 

Kijk hier voor een aanbieding van ontharingscrème!

 

 

Beoordelingen ()
Ontharingscrème heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ontharingscrème


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items