opc_loader

we zijn telefonisch soms moeilijk te bereiken

we bellen u altijd zsm terug 

u kunt anders ons ook een mail sturen 

Paraffine

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Paraffine Spa

Bent u op zoek naar een Spa waardig product voor warmte therapie? Verdiept u zich dan eens naar de Paraffine Spa die Clean and Easy introduceert. Deze Paraffine Spa is een bad met warme was waarin men de handen of voeten meerder malen in dompelt. De warme paraffine zal de huid omsluiten en de warmte wordt zo’n tien tot vijftien minuten vastgehouden. De werking van de Paraffine Spa van Clean and Easy is te vergelijken met de sauna; door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. Tevens wordt de vochthuishouding weer in balans gebracht. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken uw huid weer soepel en glad.

De Paraffine heeft bewezen werkzaam en effectief te zijn bij verschillende huidaandoeningen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan ( zeer ) droge handen en wintereczeem. De behandeling is zeer geschikt voor het gezicht, de handen, de voeten en het lichaam. Verder heeft warme Paraffine een helende werking voor onder andere mensen met artritis.

Het apparaat heeft de ideale temperatuur voor gebruik in de salon en is dan ook aan te raden voor mensen met enige ervaring op dit gebied.

In het assortiment bij Clean and Easy hebben wij de Paraffine Spa, de Paraffine Accesory Kit, hand- en voetbeschermers. Isolerende handwanten, isolerende voetwanten en Purify ( anti- bacterieel).

U kunt de Clean and Easy producten heel gemakkelijk online bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk, zodat u spoedig gebruik kunt maken van uw Clean and Easy producten.

Beoordelingen ()
Paraffine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items