opc_loader

Harsstrips

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Harsstrips

Wanneer u op zoek bent naar een veilig en eenvoudig product voor het ontharen en harsen van bijvoorbeeld uw wenkbrauwen, bikinilijn en de benen om thuis mee aan de slag te gaan, dan zou u zich echt eens moeten gaan verdiepen in de producten van Clean and Easy! Deze lijn van schoonheids- en ontharingsproducten is gespecialiseerd in het ontharen van verschillende zones van uw lichaam en biedt u verschillende mogelijkheden om in uw eigen badkamer mee te werken.

Zo heeft Clean and Easy onder andere harsstrips van verschillende formaten in haar assortiment, waarmee u uw overtollig haar kunt verwijderen. Er zijn bijvoorbeeld harsstrips speciaal voor de tere zone bij de wenkbrauwen en voor de bovenlip. Dit zijn fijne, smalle strips waarmee u heel precies te werk kunt gaan. Deze harsstrips zijn te verkrijgen in een katoenen en een papieren variant.

Voor het ontharen van uw bikinilijn zijn er speciaal ontwikkelde harsstrips. Deze zijn van een medium formaat en dit formaat maakt dat de harsstrips heel makkelijk en prettig in het gebruik zijn voor dit gedeelte van het lichaam. Ook deze harsstrips zijn in twee verschillende materialen te verkrijgen, namelijk ook weer de katoenen en de papieren variant.

Dan heeft Clean and Easy ook nog harsstrips in haar assortiment voor het harsen van uw benen, rug en andere grotere delen van het lichaam dat u van overtollig haar wilt ontdoen. Voor deze grotere gedeeltes van uw lichaam heeft u de large harsstrips nodig, welke ook weer gemaakt zijn van katoen of van papier. De harsstrips zijn naast de gewenste formaten, ook op een rol te verkrijgen. U kunt dan zelf het formaat van uw strip bepalen en afknippen. Deze rollen zijn ook weer te verkrijgen in de katoenen en de papieren variant.

U kunt de Clean and Easy producten online bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk zodat u spoedig gebruik kunt maken van uw Clean and Easy producten.

 

Kijk hier voor een overzicht van onze harsstrips!

 

Beoordelingen ()
Harsstrips heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items