opc_loader

Harsrollers

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Harsrollers

Wanneer u op zoek bent naar een veilig en prettig product voor het harsen van bijvoorbeeld uw benen, bikinilijn en de wenkbrauwen om thuis te gebruiken, dan zou u zich echt eens moeten gaan verdiepen in de producten van Clean and Easy! Deze lijn van schoonheids- en ontharingsproducten is gespecialiseerd in het ontharen van verschillende zones van uw lichaam en biedt u verschillende mogelijkheden om thuis er mee aan de slag te gaan.

Zo biedt Clean and Easy u harsrollers van verschillende formaten waarmee u uw overtollig haar mee kunt verwijderen. Er zijn bijvoorbeeld harsrollers speciaal voor de tere zone bij de wenkbrauwen. Deze harsrollers heten de Fine rollers. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit hele fijne, smalle harsrollers waarmee u heel precies te werk kunt gaan. Naast het harsen van de wenkbrauwen, is het ook mogelijk om ander gezichtsbeharing te verwijderen, bijvoorbeeld beharing op de bovenlip of uw kin of kaaklijn. Deze harsrollers zijn een slagje groter dan de Fine harsrollers en worden Face harsrollers genoemd. Ook met deze harsrollers kunt u heel nauwkeurig te werk gaan om het gewenste resultaat te behalen. U kunt de Face harsrollers des gewenst ook gebruiken voor het harsen van uw wenkbrauwen.

Wanneer u zoekt naar een product voor het harsen van uw bikinilijn zijn er voor dit gedeelte speciaal ontwikkelde harsrollers. Deze dragen de naam Bikini harsrollers en zijn van een medium formaat. Dit formaat maakt dat de harsrollers heel makkelijk en prettig in het gebruik zijn.

Dan heeft Clean and Easy ook nog harsrollers in haar assortiment voor het harsen van uw benen. Voor dit deel van uw lichaam heeft u de Leg harsrollers nodig. Deze harsrollers zijn van large formaat en worden in verpakkingen van drie stuks of in een luxe etui van 24 stuks geleverd.

U kunt de Clean and Easy producten online bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk zodat u spoedig gebruik kunt maken van uw Clean and Easy producten.

 

Kijk hier voor een overzicht van onze harsrollers!

Beoordelingen ()
Harsrollers heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Harsrollers


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items