opc_loader

Vacature open voor: 

Sales-marketing verkoopmedewerker m/v in de Beautybranche  16-24 uur of zzp-er

Wij  zoeken een collega met een positieve verkoopgerichte instelling die enthousiast/prettig en communicatief vaardig is en bij voorkeur bekend is met ons mooie merk Clean and Easy en in bezit van rijbewijs.

Voor verdere informatie over deze vacature kunt u een mail zenden naar :   willy@hvdh-import.nl  of naar info@hvdh-import.nl  , daarna wordt u de volledige inhoud van deze vacature toegemaild.

harsen en waxen

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Harsen en waxen met ontharingsproducten van Clean and Easy

Zoekt u een comfortabel product voor het harsen en waxen van bijvoorbeeld uw benen, rug en uw wenkbrauwen om zelf thuis te gaan gebruiken? Moet dit product uw huid tijdens en na het ontharen goed verzorgen? Kent u de fijne producten van Clean and Easy nog niet? Deze lijn van schoonheids- en ontharingsproducten is namelijk gespecialiseerd in het harsen en waxen van verschillende delen van uw lichaam en is gemakkelijk in het gebruik.

Zo heeft Clean and Easy een complete lijn professionele paraffinewaxen. Deze paraffinewaxen bestaan uit zorgvuldig samengestelde melanges en zijn verrijkt met essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten.

Bij Clean and Easy beschikken we over diverse soorten wax, zoals bijvoorbeeld de Detoxify. Deze wax verwijdert de aanwezige onzuiverheden en is er in de varianten

Jeneverbes, Vitamine E, Perzik en Venkel.

Clean and Easy biedt u ook de Paraffine wax Heal. Deze wax is er in de heerlijke geuren Rozemarijn en Wintermint. De Heal werkt ontstekingsremmend en is ook geschikt voor de huid die kampt met ( kleine ) problemen of de huid die (zeer) droog is.

Verder in het paraffine wax assortiment hebben we nog de Hemp. De Hemp bevat, net als alle andere producten van Clean and Easy, natuurlijke ingrediënten zoals Sativa olie, sojaboonolie en Cannabis.

De Calm wax van Clean and Easy is geschikt voor de huid die wel wat kalmerends gebruiken kan. Deze wax bevat namelijk onder andere Lavendel en Ylang- Ylang.

Verder is er in ons Clean and Easy assortiment nog te verkrijgen: de Pumpkin Spice. Deze wax bevat saffloerolie, pompoenextracten en sojaboonolie.

Dan hebben we ook nog de Energize. Deze wax bevat onder andere Aloë en Citrus, wat een heerlijke geur afgeeft en de huidirritatie vermindert.

En als laatste kan Clean and Easy u nog de Herbal Mud aanbieden. In deze wax zijn Dode Zee extracten verwerkt en bevindt zich een aromatische kruidenmix, wat een zeer aangename geur verspreidt.

Onze Clean and Easy producten zijn veilig en eenvoudig online te bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Hierdoor heeft u snel profijt van uw bestelling bij Clean and Easy.

 

Beoordelingen ()
harsen en waxen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
harsen en waxen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items