opc_loader

Bikinilijn harsen

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

De bikinilijn harsen met de producten van Clean and Easy.

Uw bikinilijn ontharen en dan het liefst met behulp van de harsmethode? Bent u nog op zoek naar producten die bij uw lijf en huid passen? Zoek dan vooral niet verder en kijk eens aandachtig naar de schoonheids- en ontharingsproductenlijn van Clean and Easy. Clean and Easy is namelijk gespecialiseerd in het ontharen van diverse zones van uw lichaam, waaronder natuurlijk ook het harsen van uw bikinilijn.

Harsen is één van de vele methodes om je bikinilijn van ongewenste beharing te ontdoen en Clean and Easy heeft voor het harsen diverse producten in het zeer ruime assortiment.

Wanneer u zoekt naar een product voor het harsen van uw bikinilijn zijn er voor dit gedeelte speciaal ontwikkelde harsrollers. Deze dragen de naam Bikini harsrollers en zijn van een medium formaat. Dit formaat maakt dat de harsrollers heel makkelijk en prettig in het gebruik zijn.

Clean and Easy heft ook nog harsstrips van verschillende formaten in haar assortiment, waarmee u uw overtollig haar kunt verwijderen.. Voor het ontharen van uw bikinilijn zijn er speciaal ontwikkelde harsstrips. Deze zijn van een medium formaat en dit formaat maakt dat de harsstrips heel makkelijk en prettig in het gebruik zijn voor dit gedeelte van het lichaam. Deze harsstrips zijn in twee verschillende materialen te verkrijgen, namelijk de katoenen en de papieren variant.

Onze Clean and Easy producten zijn heel veilig en met gemak online bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Dit zorgt ervoor dat u al zeer gauw gebruik kunt maken van uw Clean and Easy producten.

 

Beoordelingen ()
Bikinilijn harsen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bikinilijn harsen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items