opc_loader

Benen ontharen

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Benen ontharen met de producten van Clean and Easy.

Bent u op zoek naar een aangenaam product om te gaan gebruiken voor het ontharen van bijvoorbeeld uw boven- en onderbenen? Wilt u dit ontharingsproduct graag thuis in uw eigen badkamer gaan gebruiken? Kijk dan eens naar de heerlijke en fijne ontharingsproducten, Clean and Easy genaamd! Deze schoonheids- en ontharingsproductenlijn is gespecialiseerd in het ontharen van diverse zones van uw lichaam en heeft onder meer het grote voordeel dat het met gemak ook thuis is te gebruiken.

Het ontharen van uw benen kan op verschillende manieren. Wanneer u uw benen zou scheren, dan heeft u het grote voordeel dat dit snel en gemakkelijk gaat.

Verder kunt u uw benen ook ontharen middels het gebruik van een epileerapparaat. Het voordeel van epileren is dat u de haar met de haarwortel en al verwijdert, dit in tegenstelling tot andere ontharingsmethodes. Doordat u de haarcompleet met haarwortel verwijdert, blijven de haren ook veel langer weg. Dit heeft dan het grote voordeel dat u minder vaak uw beenbeharing hoeft bij te houden en daarbij komt nog dat de haartjes niet als harde stoppels terugkomen ( zoals na het scheren ), maar als zachte haartjes.

Benen ontharen is ook mogelijk middels te harsen. Doordat je bij harsen de haartjes tegen de groeirichting verwijdert en met haarwortel en al, blijven de haartjes gemiddeld zo’n 3 tot 6 weken weg. Ideaal dus als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Bij het regelmatig harsen van de benen, is de kans aanwezig dat de haartjes niet meer terugkomen! En de haartjes die terugkomen, komen veel zachter terug dan de harde stoppels die verschijnen na het scheren.

Bij Clean and Easy zijn er diverse ontharingsproducten te verkrijgen die speciaal zijn ontwikkeld voor onder meer het harsen van uw boven- en onderbenen.

De Clean and Easy producten zijn eenvoudig online te bestellen. De groothandel zal vanzelfsprekend uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden, zodat u spoedig gebruik kunt maken van uw Clean and Easy producten.

 

Beoordelingen ()
Benen ontharen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Benen ontharen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items