opc_loader

harsen

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Harsen met de producten van Clean and Easy.

Wilt u graag een aangenaam en comfortabel product gaan aanschaffen om delen van uw lichaam te harsen, bijvoorbeeld uw bovenlip, uw wenkbrauwen, uw benen of uw bikinilijn? Maak dan zeker eens kennis met de producten van Clean and Easy! Bij deze groothandel van schoonheids- en ontharingsproducten vindt u namelijk vele producten voor het harsen van diverse delen van uw lichaam.

Bij harsen verwijdert u tijdelijk de overtollige lichaams- en gezichtsbeharing. Dit gebeurt door middel van een kleverige substantie. Met hars wordt een haar in zijn geheel verwijderd en hierdoor duurt het ook zo’n 3 tot 6 weken voordat de haar is teruggegroeid. Wanneer de haar weer aangroeit, zal dit altijd met een zacht haarpuntje gebeuren, waardoor u geen harde stoppels krijgt.

Bij Clean and Easy bieden wij u harspotten met verschillende soorten hars, die weer geschikt zijn voor diverse huidtypes.

Zo hebben wij de Clean and Easy Original. Deze bruine hars op basis van bijenwas, honing en dennenhars is voor de normale huid geschikt.

Clean and Easy heeft ook de Hemp in het assortiment. Deze hars op basis van hennep is bijzonder geschikt voor de (over)gevoelige huid.

Dan heeft Clean and Easy de Clean and Easy Sensitive. Deze hars is op basis van azuleen kamille en is geschikt voor iedereen, maar voor mensen met een gevoelige huid in het bijzonder.

Vervolgens heeft Clean and Easy ook nog de Brazilian variant. Deze speciale ‘koude’ hars voor het ontharen en harsen van uw totale bikinilijn.

Als laatste kunnen wij u ook nog de Clean and Easy Acai Berry bieden. Deze harde Braziliaanse ‘Palm Berry’ hars is uitermate geschikt voor het gehele lichaam en kalmeert en verzacht uw huid.

Alle bovengenoemde harspotten hebben een inhoud van 396 gram en zijn hersluitbaar. Maak bij het gebruik van de Clean and Easy harspotten gebruik van de houten spatels. Deze spatels kunt u bij ons in diverse formaten bestellen. Onze Clean and Easy producten zijn heel gemakkelijk en veilig online bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Hierdoor kunt u al zeer gauw gebruik kunnen maken van uw Clean and Easy producten.

 

 

Beoordelingen ()
harsen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items