opc_loader

Vacature open voor: 

Sales-marketing verkoopmedewerker m/v in de Beautybranche  16-24 uur of zzp-er

Wij  zoeken een collega met een positieve verkoopgerichte instelling die enthousiast/prettig en communicatief vaardig is en bij voorkeur bekend is met ons mooie merk Clean and Easy en in bezit van rijbewijs.

Voor verdere informatie over deze vacature kunt u een mail zenden naar :   willy@hvdh-import.nl  of naar info@hvdh-import.nl  , daarna wordt u de volledige inhoud van deze vacature toegemaild.

Ontharen bovenlip

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Ontharen van de bovenlip

Bent u op zoek naar een veilig en prettig product voor het ontharen van bijvoorbeeld uw benen, uw bovenlip of uw bikinilijn? Moet dit product simpel in het gebruik zijn zodat u er thuis ook met gemak de delen zou willen gaan ontharen? Dan zou u zich echt eens moeten gaan verdiepen in de ontharingsproducten van Clean and Easy! Deze schoonheids- en ontharingsproductenlijn is gespecialiseerd in het ontharen van diverse zones van uw lichaam en heeft het grote voordeel dat het met gemak ook thuis te gebruiken is.

Het ontharen van de huid kan op meerdere manieren gebeuren. De meest bekende vormen van ontharen zijn scheren, waxen, ( elektrisch ) epileren en harsen.

Er zijn verschillende manieren om de bovenlip te ontharen. U kunt dan denken aan scheren, epileren, harsen en definitieve ontharing. Deze keus hangt af van het soort en type haren die zich op uw bovenlip bevinden en de keus is ook per persoon verschillend.

 

 

Beoordelingen ()
Ontharen bovenlip heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ontharen bovenlip


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items