opc_loader

Vacature open voor: 

Sales-marketing verkoopmedewerker m/v in de Beautybranche  16-24 uur of zzp-er

Wij  zoeken een collega met een positieve verkoopgerichte instelling die enthousiast/prettig en communicatief vaardig is en bij voorkeur bekend is met ons mooie merk Clean and Easy en in bezit van rijbewijs.

Voor verdere informatie over deze vacature kunt u een mail zenden naar :   willy@hvdh-import.nl  of naar info@hvdh-import.nl  , daarna wordt u de volledige inhoud van deze vacature toegemaild.

Cursus harsen met Clean and Easy

Voor een workshop harsen met het CE Waxing Spa systeem geldt het volgende: 

De workshop start en eindigt op een tijdstip die je overeenkomt met je instructrice en zal bestaan uit theorie in de ochtend en het tweede gedeelte (middag) uit praktijk.

De kosten van de cursus bedragen € 99,- p.p. incl.btw dit is inclusief koffie, thee en een eenvoudige lunch. Voor deelname aan onze workshops, dient het bedrag minimaal 1 week voor aanvang workshop aan je instructrice te zijn voldaan.  Zij zal details verder met je bespreken.  Een harsapparaat van Clean & Easy kun je bestellen via je instructrice. 

Mocht u hier aan willen deelnemen, neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 070-3018600 of stuur ons een email met uw contact gegevens: info@hvdh-import.nl
Let op: Bij annulering binnen 3 dagen voor aanvang zal er 25% van de aanbetaling worden ingehouden
Clean and Easy Roll-on Systeem workshop worden het gehele jaar door gehouden op diverse plaatsen in Nederland. 
Je zult doorgeleid worden naar één van onze instructrices die bij jou in de nabijheid woont/werkt. Zij neemt contact op en verzorgt de workshop.