opc_loader

HELAAS STAAN WIJ NIET OP DE BEURS OP 24-25-26 SEPTEMBER, MAAR WIJ GEVEN WEL 10% KORTING

Van 19 t/m 30 september 2022 met kortingscode BEURS92022 op onze website www.clean-and-easy.com

Alleen geldig bij iDeal betalingen en niet i.c.m. de inruilactie

Cursus harsen met Clean and easy

We zijn het hele jaar volop bezig met het houden van workshops/cursussen, zowel voor het harsen met ons CE roll-on systeem de Waxing Spa,  als voor het spatelsysteem voor het Braziliaans harsen.

Voor een workshop harsen met het CE Waxing Spa systeem geldt het volgende: 

De workshop start en eindigt op een tijdstip die je overeenkomt met je instructrice en zal bestaan uit theorie in de ochtend en het tweede gedeelte (middag) uit praktijk.

De kosten van de cursus bedragen € 99,- p.p. incl.btw dit is inclusief koffie, thee en een eenvoudige lunch. Voor deelname aan onze workshops, dient het bedrag minimaal 1 week voor aanvang workshop aan je instructrice te zijn voldaan.  Zij zal details verder met je bespreken.  Een harsapparaat van Clean & Easy kun je bestellen via je instructrice. 

Mocht u hier aan willen deelnemen, neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 070-3018600 of stuur ons een email met uw contact gegevens: info@h-vd-heijden-import.nl 
Let op: Bij annulering binnen 3 dagen voor aanvang zal er 25% van de aanbetaling worden ingehouden
Clean and Easy Roll-on Systeem workshop worden het gehele jaar door gehouden op diverse plaatsen in Nederland. 
Je zult doorgeleid worden naar één van onze instructrices die bij jou in de nabijheid woont/werkt. Zij neemt contact op en verzorgt de workshop.