opc_loader

Vakbeurs Uiterlijke verzorging 6,7 en 8 mei 2017 - Evenementenhal Hardenberg. gratis toegangskaartjes verkrijgbaar via hun website en met code: 6170002230 (wij hebben standnummer 539 - bezoekers ontvangen 10% korting op hun aankopen bij ons). 

=============================================================================================================

Indien een product niet te vinden is in onze webshop dan is het tijdelijk niet in voorraad (en daarom onzichtbaar/onvindbaar). Zodra mogelijk en in voorraad dan zal de foto weer zichtbaar zijn.

Vaak kun je, ter overbrugging totdat ons voorraad weer op peil is, een vervangend GIGI product bestellen - of bel even om te vragen wat er mogelijk is 070-3018600

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kleine bestelling? Kijk op onze website www.Haarloos.com - makkelijk voor als je tussendoor wat nodig hebt. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

FAQ

 

 

Vaak gestelde vragen en antwoorden:

 

Waarom is waxen een effectieve en veilige manier van ontharen?

Antwoord: Clean & Easy waxen zijn samengesteld uit een mengsel van niet irriterende waxen die Bijenhoning en Harsen bevatten. Waxen verwijderd haar uit de wortel onder de huid, niet alleen maar oppervlakkig dus.  Om weer een nieuwe groei cyclus te kunnen volmaken heeft haartje ongeveer 6 weken nodig – dit in tegenstelling tot scheren waarbij de haartjes terug groeien binnen een paar dagen.

 

Wat zijn de voordelen van waxen?

Antwoord: iedere keer dat er een haartje wordt verwijderd door middel van hars/wax moet er een nieuwe dermal papilla worden gevormd (onderkant van haarzakje)  dit zorgt ervoor dat het veel langer duurt voordat de haartjes terug groeien bovendien komen de nieuwe haartjes terug zachter en fijner van structuur. 

Als warme hars/wax wordt aangebracht op de huid zullen de poriën verwijden waardoor ontharen gemakkelijk en bijna pijnloos gaat. Gevoeligheid neemt af naarmate je vaker laat ontharen.

 

Kan harsen/waxen bultjes veroorzaken, ingegroeide haartjes of irritatie?

Antwoord: als er wordt onthaart met een slechte techniek/methode van ontharen dan breken er haartjes af waardoor er irritatie en of ingegroeide haartjes ontstaan.  Clean & Easy bied een volledige lijn professionele producten aan om de huid voor de pré onthaar behandeling en om te koelen/voeden als nabehandeling waardoor ongemakken  worden voorkomen.

Probeer onze pot wax systeem met de Sensitive skin formule of ons roller systeem met Tea Tree Crème.

De Sensitive pot wax bevat Kamille en Azuleen om de huid te kalmeren en om roodheid en irritatie te voorkomen terwijl Tea Tree Crème bekend staat om zijn helende eigenschappen.

 

Wat zijn de voordelen van het Clean&Easy Roll-on systeem?

Antwoord: Als je ons gepatenteerde Roll-on systeem gebruikt zal je veel tijd en geld uitsparen.

Aanbrengen van de hars is sneller, schoner en meer effectief. De roller laat een vooraf gemeten hoeveelheid hars op de huid achter keer op keer, je hoeft dus niet met een spatel telkens de hars uit een pot halen en dan hebben we het nog niets een over de knoeifactor gehad. Roll-on ontharen zal je tijd sparen met schoonmaken na afloop van een behandeling dus kun je meer klanten inboeken in je drukke agenda.

Met ons Roll-on systeem ontharen is ook hygiënischer omdat de hars niet wordt blootgesteld aan stofdeeltjes in de lucht, haar en bacterie.

Onderzoeken hebben uitgewezen dat er geen gevaar is voor kruis-besmetting met roller kopjes plus het is ontharen op deze manier, indien men de voorschriften naleeft, zeer veilig en hygiënisch.

 

Is het economisch om met het Roll-on systeem te werken?

Antwoord: Er gaat geen tijd verloren met schoonmaken na afloop van een behandeling.  Een behandeling neemt ongeveer de helft van de tijd die je anders nodig zou hebben indien je met een pot wax systeem zou ontharen.  Met zoveel uitgespaarde tijd kun je gemakkelijk meer klanten inplannen.

 

Waarom blijft de hars niet goed op de strip plakken?

Antwoord: om zeker te zijn dat de hars goed blijft plakken op de strip gedurende de behandeling gebruik Lavendel Talk Poeder bij de voorbereiding, hiermee wordt overmatige oliën en vocht op de huid geabsorbeerd. De Lavendel Poeder kalmeert tevens de zintuigen en voorkomt roodheid van de huid – gebruik voor iedere onthaar/epileer behandeling. Lavendel Poeder is niet te verwarren met Baby poeder die toevoegingen van oliën hebben waardoor ze niet geschikt zijn voor ontharen met hars of wax.

Wees er zeker van dat de hars goed doorgewarmd is – als het niet warm genoeg is zal het niet goed blijven plakken aan de strip.  Tot slot, zorg ervoor dat de hars aangebracht wordt in een dunne laag, je hoeft niet meerdere keren over hetzelfde gebied te rollen.

 

Waarom komen de haartjes niet los?

Antwoord: er zijn een aantal redenen mogelijk:

  • De haartjes zijn niet lang genoeg. Haartjes moeten tenminste ½ cm lang zijn voor het verwijderen ervan
  • De strip is te langzaam weggetrokken in de verkeerde richting. Breng de hars op in de richting van de haargroei, leg strip erop en wrijf 3-4 keer in dezelfde richting. Trek de huid strak en trek de strip tegen de groeirichting in van huid af.
  • Huid was niet goed voorbereid. Het is van essentieel belang om de huid voor te bereiden voor het ontharen. Eerst Clean&Easy Cleanse gebruiken om olieresten, make-up of transpiratie te verwijderen van de huidoppervlakte. Daarna Lavendel talk poeder op schoongemaakt gebied uitsmeren – de poeder zal nog alle vocht en of olie wat is achtergebleven op de huid absorberen. Op deze manier zal de hars beter hechten aan de haartjes.
  • Te veel hars was aangebracht. Dit is een probleem wat voorkomt als men knijpt in de harsvulling of wanneer de roller te vaak over dezelfde plek is aangebracht. Eén dunne laag hars is slechts nodig om effectief haar te kunnen verwijderen.

 

Wat kan ik doen om het ontharen minder ‘pijnlijk’ te laten verlopen?

 

Nadat je de strip hebt verwijderd in één snelle beweging –strip dichtbij huid houden dus parallel lostrekken druk uitoefenen op de onthaarde huid met je vingers.  Die tegendruk zorgt meteen voor enige verlichting. Koude kompressen aanleggen helpt ook.

Waarom loopt de hars niet goed uit de roller?

Dit is een probleem als het hars te koud is. Als het niet goed is door verwarmd dan kan het plakkerig en draderig worden als het gerold moet worden. Om zeker te zijn dat de applicatie glad zal verlopen zorg ervoor dat de harsvulling de gewenste opwarm tijd heeft bereikt. De hars is klaar voor gebruik als er bubbels gemakkelijk naar de oppervlakte stijgen wanneer men een harsvulling ondersteboven houdt. Zorg ook ervoor dat er geen koude lucht blaast op je werkgebied of in de kamer waar je in werkt. Dat kan de hars ‘performance’ beïnvloeden.

Wij willen dat je met plezier en vertrouwen onthaart. Daarom gaan we door met tips en trucs en nieuwtjes voor de schoonheidsspecialiste die haar vaak serieus neemt.  Wij nemen jullie ook serieus en hopen eventuele vragen  en of opmerkingen te mogen ontvangen op: pat@h-vd-heijden-import.nl

‘Like’ ons  op Facebook – zodat je op de hoogte kunt blijven van alle nieuws op gebied van ontharen. https://www.facebook.com/hvdhimport

Op onze website kun je alle producten vinden van Clean&Easy en Gigi

https://www.clean-and-easy.com

Kun je iets niet vinden? Heb je een vraag over je bestelling? Bel dan tijdens kantooruren 070-3018600

 

 

 

 

 

 

 

BRAZILIAN WORKSHOP (tbv vrouwen)

Kort samengevat is het de bedoeling dat we per provincie het land in trekken, workshops worden gegeven in een nader te bepalen hotel dat centraal ligt in de provincie of in de nabijheid van waar de meeste aanmeldingen vandaan komen.  Theorie en praktijk wordt gescheiden gegeven in verband met discreet karakter van deze behandeling.

 

Het wordt een 2 daags gebeurtenis. We streven naar maandagen en dinsdagen om de workshops te geven. Dit in verband met jullie drukke salons en werkzaamheden. 

VOLGENDE WORKSHOP is in ARNHEM - op 8 en 9 mei 2017 - geef je op door HIER op te klikken. 

 

Theoretische gedeelte:

Maandagochtend zullen de deelnemers (min. 6 – max 10 deelnemers) gezamenlijk het theoretische deel van de workshop bijwonen, daarna lunchen we ter plekke gezamenlijk. Koffie met lekkers wordt er tijdens de workshop geserveerd. Er zal ruimschoots de mogelijkheid worden geboden om vragen te stellen. Er zal een handout met veel nuttige informatie worden uitgedeeld.


Er is ook gelegenheid om na afloop van de workshop een Brazilian Starters Kit (met 25% korting) aan te schaffen.  Ik zal er aanwezig zijn namens HvdrHeijden Import – ik zal voldoende starterskits meenemen.  Pin betalingen hebben de voorkeur. Tijdens deze dag kun je ook een bestelling plaatsen met 10% workshop korting. Die zal worden nagezonden met een factuur daags na workshop. 


Praktische gedeelte:

Maandagmiddag/avond na de lunch en dinsdag de gehele dag zal de cursusleidster afreizen naar de verschillende adressen van de cursisten om ter plekke in jullie salon gedurende twee uur je te voorzien van informatie/tips/trucs/uitleg en demo van een Brazilian wax behandeling. Uiteraard doet ze dit maar deels want jij moet gaan oefenen en zij begeleid je hierin.

(Waxwarmer met pot Brazililan wax moet uiteraard opgewarmd en met alle toebehoren klaar staan voordat de leidster arriveert – die twee uur moet je zo goed mogelijk benutten.)

Het is de bedoeling dat je twee modellen met verschillende haar types uitnodigt voor tijdens de praktische les (afgesproken tijdstip in overleg met cursusleidster). Dit is zeer belangrijk, zonder model kun je niet oefenen.

Tevens zal de cursusleidster een instructie sheet uitdelen met afbeeldingen. OP deze sheet kunnen jullie beiden aantekeningen maken aan de hand van zaken die worden besproken en uitgevoerd tijdens de praktijkles. Na afloop van de praktijkles ontvang je uit handen van de cursusleidster een certificaat.

Daarmee laat je zien dat je het kan – alleen met veel oefenen zul je supergoed worden in je vak!  

 

Kosten: de Brazilian workshop kost € 395,- excl.btw (prijs is inclusief koffie met lekkers, lunch, handout, privé les gedurende 2 uur aan je salon en certificaat na afloop).

Ter plekke kunt u een Brazilian Starters Kit aanschaffen met 25% korting – alleen tijdens de workshop

€ 75,- ipv € 99,95.

 

Heb je na het lezen ervan nog vragen? Of wil je je opgeven? 

KLIK HIER - of mail naar: pat@h-vd-heijden-import.nl 

Bellen mag ook, tel.nr. 070-3018600

geef je 06-nr en provincie waar je salon gevestigd is.  Er wordt contact opgenomen met je zodra er minimaal 6 aanmeldingen zijn in je provincie. 

 

 

 

 

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen).  Resultaat:  1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen).  Resultaat:  1
Menu