opc_loader

                                                                                       email: info@hvdh-import.nl

Harsen Rotterdam

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Clean and Easy, harsen Rotterdam

Zoekt u al even naar een comfortabel en goed product voor het harsen van bijvoorbeeld uw bovenlip of uw benen? Vindt u het van groot belang dat dit product zacht is voor uw huid, ook na het harsen? Komt u uit Rotterdam of regio Rotterdam en bent u nog niet bekend met de heerlijke producten van groothandel Clean and Easy? Deze lijn van schoonheids- en ontharingsproducten is namelijk gespecialiseerd in het harsen van vele delen van uw lichaam, het levert fantastische resultaten en is bovendien zeer makkelijk in het gebruik.

Als leverancier van allerlei harsproducten aan vele schoonheidssalons in Rotterdam en omgeving, beschikt groothandel Clean and Easy over een uitgebreid assortiment aan harsproducten. Denkt u dan bijvoorbeeld aan de Azuleen Hars en de Tea Tree Hars.

Producten van Clean and Easy zijn eenvoudig online te bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Hierdoor heeft u snel baat van uw bestelling bij Clean and Easy.

Ook als particulier zijnde kunt u harsproducten van Clean and Easy online bestellen. De Clean and Easy harslijn is uitstekend voor het ontharen van meerdere delen van uw lichaam. U kunt dus met gemak uw oksels en uw wenkbrauwen harsen met onze producten.

Harsproducten kopen? Klik dan hier voor onze aanbiedingen.

In Rotterdam en omgeving verzorgt Clean and Easy ook opleidingen en cursussen. Bent beautysalon eigenaar en wit u graag nog betere resultaten behalen met het harsen in uw salon? Zou u willen leren harsen tijdens een leerzame en praktische workshop?

U kunt zich hier aanmelden!

Beoordelingen (0 )
Harsen Rotterdam heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
9,00
Levertijd:
2-3 dagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items