opc_loader

                                                                                       email: info@hvdh-import.nl

Harsen Leeuwarden

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Clean and Easy, harsen Leeuwarden

Bent u zoekende naar een effectief en aangenaam harsproduct om het harsen van uw bovenlip, uw rug of uw armen te vergemakkelijken? Moet uw huid na het harsen optimaal verzorgd zijn? Bent u woonachtig in regio Leeuwarden? Kent u de producten van groothandel Clean and Easy al? Deze lijn van schoonheids- en ontharingsproducten is namelijk gespecialiseerd in het harsen van ongewenst lichaamshaar. Harsproducten van Clean and Easy geven het gladste resultaat en zijn uitermate verzorgend, ook voor de gevoelige huid.

Als leverancier van diverse harsproducten aan salons in Leeuwarden en omgeving, beschikt groothandel Clean and Easy over een groot assortiment aan harsproducten. In ons assortiment vindt u onder andere de Azuleen Hars en de Tea Tree Hars.

Online bestellen gaat makkelijk en eenvoudig en de groothandel zorgt alstijd voor een zo snel mogelijke levering. Hierdoor kunt u al snel van uw bestelling bij Clean and Easy gebruik maken.

Online bestellen als particulier zijnde is natuurlijk gewoon mogelijk. De Clean and Easy harslijn is zeer geschikt voor het ontharen van verschillende delen van uw ledematen. Zo wordt harsen met Clean and Easy dus eenvoudiger dan ooit!

Harsproducten kopen? Klik dan hier voor onze aanbiedingen.

In Leeuwarden een cursus of opleiding, die verzorgt wordt door Clean and Easy, volgen? Bent u saloneigenaar in Leeuwarden of omgeving en wilt u graag nog betere resultaten behalen met het harsen? Bent u geïnteresseerd in het leren van harsen en wilt u dit leren tijdens een efficiënte workshop?

U kunt zich hier aanmelden.

Beoordelingen (0 )
Harsen Leeuwarden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
9,00
Levertijd:
2-3 dagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items