opc_loader

                                                                                       email: info@hvdh-import.nl

harsen heerenveen

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Clean and Easy, harsen Heerenveen 

Heeft u interesse in het ontharen van uw bikinilijn, oksels en uw benen, maar heeft u het juiste harsproduct nog niet gevonden? Is het voor u een must dat uw huid na het harsen heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelt? Clean and Easy heeft dan voor u het product waar u naar zoekt. De groothandel Clean and Easy heeft een breed assortiment aan producten, die zich richt op ontharen en waxen. Mede door het gevarieerde aanbod en de vele mogelijkheden, hebben wij als leverancier naam weten te maken bij vele salons binnen en buiten Heerenveen. Wanneer u de harsproducten van Clean and Easy gebruikt, voelen uw benen, uw oksels en uw bikinilijn in no time zijdezacht aan. Zoekt u een harsproduct dat ontstekingsremmend werkt en anti- allergisch is? Dan zoekt u onze Clean and Easy harsvulling Hemp. Wilt u eigenlijk een gewone, neutrale harsvulling? Dan is onze Clean and Easy harsvulling Original wat u wilt! Wat voor u als klant goed is om te weten, is dat u al onze Clean and Easy producten op de website geheel zonder problemen kunt bestellen. 

Wat wij u van Clean and Easy willen meegeven, is dat u zowel als bedrijf dan wel als particulier bij ons uw bestellingen kunt plaatsen.

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van de harsproducten of de ontharingsproducten van Clean and Easy? Klikt u dan hier voor onze aanbiedingen. 

Ziet u zichzelf wel een cursus of opleiding volgen, die geheel is gericht op ontharen en harsen? Zou u het liefst zien dat deze opleiding of cursus in Heerenveen wordt gegeven? Clean and Easy verzorgt deze leerzame cursussen en opleidingen en ook bij u in de buurt!

Tevens is het mogelijk om een door Clean and Easy verzorgde harsworkshop in of bij Heerenveen te volgen. 

Klik hier om u zich aan te melden voor een workshop Brazilian wax!

 

 

Beoordelingen (0 )
harsen heerenveen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
9,00
Levertijd:
2-3 dagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items