opc_loader

                                                                                       email: info@hvdh-import.nl

harsen den haag

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Clean and Easy, harsen Den Haag

Bent u zoekende naar een efficiënt en lekker product voor het harsen van bijvoorbeeld uw wenkbrauwen, uw oksels of uw bovenlip? Moet dit product uw huid tijdens en na het harsen lekker verzorgen? Bent u woonachtig in Den Haag of in de omgeving daarvan? Bent u nog niet bekend met de fijne producten van groothandel Clean and Easy? Deze lijn van schoonheids- en ontharingsproducten is namelijk gespecialiseerd in het harsen van vele delen van uw lichaam, levert de mooist mogelijke resultaten en is bovendien zeer eenvoudig in het gebruik.

Als leverancier van diverse harsproducten aan vele schoonheidssalons in Den Haag en omgeving, beschikt groothandel Clean and Easy over een zeer ruim assortiment aan harsproducten. Denkt u dan bijvoorbeeld aan de Azuleen Hars en de Tea Tree Hars.

De producten van Clean and Easy zijn eenvoudig en veilig online te bestellen en als groothandel verwerken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Hierdoor heeft u snel profijt van uw bestelling bij Clean and Easy.

Ook is het voor u als particulier mogelijk om harsproducten van Clean and Easy online te bestellen. De Clean and Easy harslijn is zeer geschikt voor het ontharen van verschillende delen van uw lichaam. Zo kunt u dus met gemak uw bovenlip en uw bikinilijn harsen met onze producten.

Harsproducten kopen? Klik dan hier voor onze aanbiedingen.

Clean and Easy verzorgt ook opleidingen en cursussen in Den Haag. Bent u de trotse eigenaar van een beautysalon en zou u betere resultaten willen behalen met het harsen in uw salon? Bent u geïnteresseerd in het leren van harsen en zou u dit willen leren gedurende een workshop?

 

U kunt zich hier aanmelden!

 

Beoordelingen (0 )
harsen den haag heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
9,00
Levertijd:
2-3 dagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items