opc_loader

                                                                                       email: info@hvdh-import.nl

harsen delft

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Clean and Easy, harsen Delft 

U wilt uw benen gaan ontharen en eigenlijk wilt u uw benen gaan harsen? Heeft u nog geen ideaal harsproduct gevonden dat voldoet aan uw eisen? Is het voor u onder meer heel belangrijk dat uw benen door het harsen lekker aangenaam aanvoelen en dat het product gemakkelijk in gebruik is? Clean and Easy beschikt over deze aangename producten. Clean and Easy is namelijk een  groothandel in onder meer ontharingsproducten. Door het enorme aanbod in onze fijne hars- en ontharingsproducten, zijn wij inmiddels leverancier van harsproducten aan vele salons binnen en buiten Delft. Het gebruik van harsproducten van Clean and Easy resulteert in het door u gewenste resultaat. Uw benen zullen heerlijk zacht en glad aanvoelen en ogen! Groothandel Clean and Easy beschikt over een uitgebreid assortiment aan harsproducten. Zou u wel eens een harsvrij product dat vochtregulerend werkt willen bestellen? Dan hebben wij voor u de harsvulling Simply Soy. Gaat u liever voor een harsvulling barstensvol vitamine E? Ook dan zit u goed bij ons, want dan hebben wij de harsvulling Vitamine E voor u.  Nog een punt wat we totaal niet onvermeld moeten laten: Clean and Easy producten zijn met gemak online te bestellen en de groothandel van Clean and Easy zorgt altijd voor een zo snel mogelijke levering van de door u bestelde harsproducten. Hierdoor kunt u al snel uw producten gaan gebruiken.

 

Voor het bestellen van Clean and Easy harsproducten, is het ook goed om te weten dat wij geen onderscheid maken tussen particulieren of bedrijven, dus dat betekent dat u als particulier uw harsartikelen ook gewoon lekke bij Clean and Easy kunt bestellen.

Geïnteresseerd in het kopen van de harsproducten van Clean and Easy? Klik dan hier voor onze aanbiedingen.

 

Voor het volgen van een doelgerichte cursus of opleiding met harsen als hoofdthema, zit u bij Clean and Easy goed. Wij verzorgen namelijk deze opleidingen en cursussen en dan ook in Delft. En wist u inmiddels al dat u als saloneigenaresse voor het streven naar nog betere harsresultaten u bij ons een interessante harsworkshop kunt volgen?

 

Klik hier om u zich aan te melden voor een workshop Brazilian wax!

 

 

Beoordelingen (0 )
harsen delft heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
9,00
Levertijd:
2-3 dagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items