opc_loader

                                                                                       email: info@hvdh-import.nl

harsen alkmaar

0,00
(Prijs excl. btw)
Beschrijving

Clean and Easy, harsen Alkmaar

Voor een hygiënisch, gemakkelijk en veilig harsproduct voor het harsen van onder meer uw oksels, uw rug en uw bovenlip moet u bij de schoonheidslijn van Clean and Easy wezen. Verlangt u naar een product dat uw huid prettig doet aanvoelen? Bent u woonachtig in de regio Alkmaar? U bent nog niet bekend met de producten van groothandel Clean and Easy?

De omvangrijke lijn van Clean and Easy in schoonheids- en ontharingsproducten is gespecialiseerd in het ontharen van lichaamshaar en dan met name door middel van harsen. De harsproducten van Clean and Easy geven u direct het door u gewenste resultaat en verzorgen uw huid, ook de meest gevoelige, optimaal.

Als leverancier van de Clean and Easy harsproducten aan allerlei salons in Alkmaar en de directe omgeving van deze stad, beschikt groothandel Clean and Easy over een royaal assortiment aan harsproducten. In dit assortiment vindt u onder meer de harsvulling Tea Tree Hars en de harsvulling Chocolate.

Heel eenvoudig is het voor u om de aangename producten van Clean and Easy online te bestellen en de groothandel draagt altijd zorg voor een zo snel mogelijke levering. Hierdoor heeft u al gauw profijt van uw bestelling bij Clean and Easy.

Online harsproducten bestellen als particulier zijnde, is bij Clean and Easy vanzelfsprekend ook mogelijk. De harslijn Clean and Easy is zeker geschikt voor het ontharen van diverse delen van uw lichaam.

U wilt de harsproducten van Clean and Easy kopen? Klik dan hier voor onze aanbiedingen.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een cursus of opleiding geheel verzorgd door Clean and Easy en dan natuurlijk het liefst in Alkmaar of lekker dicht in de buurt daarvan? Beheert u een schoonheidssalon in Alkmaar of omgeving en zou u heel graag nog betere resultaten behalen op het gebied van harsen? Bent u geïnteresseerd in het volgen van een efficiënte workshop op het gebied van harsen?

U kunt zich hier aanmelden.

Beoordelingen (0 )
harsen alkmaar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
9,00
Levertijd:
2-3 dagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items